Skip to main content

Vanaf 5 februari 2020 start Sportclub Only Friends Limburg met AANGEPAST WANDELEN.
Wandelen is leuk en bijzonder geschikt voor mensen met een beperking die graag in groepsverband niet te snel en niet te ver willen lopen. Iedereen knapt op van een wandeling in de buitenlucht.

Wandelen is goed voor lichaam en geest en past daarom perfect binnen een gezonde leefstijl. Een wandeling draagt bij aan de opbouw van het vitamine D gehalte en helpt bij het tegengaan van geheugenverlies. Twee maal in de week een uur wandelen heeft al effect op het geheugen. Bijna iedereen kan het, het kan bijna overal.
Ervaren wandeltrainers en -begeleiders bieden minder valide wandelaars ondersteuning op maat. Ook organiseren ze aangepaste wandeltochten waarbij een speciale route wordt uitgezet voor rolstoelgebruikers en wandelaars met een beperking. Er wordt niet alleen gekeken naar de beperking maar juist naar de mogelijkheden. Bij Sportclub Only Friends Limburg staat vooral meedoen centraal.

VOOR WIE
Wandelen is voor alle leeftijden, mannen en vrouwen.

WANNEER
Woensdag van 9.30 tot 11.00 uur, ‘t Westhoes Kerkrade

WANDELTRAINERS
De Only Friends Limburg wandeltrainers zijn: Corry Kroon (Only Friends Limburg), Professionals van NOVIZorg en Radar.
Wandelen wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met buurtverenigingen en zorgprofessionals van NOVIZorg en Radar.

INTERESSE?
Heb je interesse om mee te doen? Kom dan op een woensdagochtend om9.30 uur naar ’t Westhoes. Dan kun je vrijblijvend een keer mee doen en hoor je alles over de begeleiding, contributie en die dingen die jij wilt weten.