Skip to main content

Sociaal Raadslieden

Soms lijkt het wel of er ieder jaar meer regels en formulieren bij komen. Van de Belastingdienst, van verzekeringen of uitkeringen. Die zijn soms moeilijk te begrijpen of lastig in te vullen. Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. Dan kunnen de sociaal raadslieden van Impuls u weer op weg helpen. Zij geven u niet alleen advies, maar bemiddelen ook bij zaken op het gebied van sociale zekerheid, belastingen en wonen. Ook helpen zij bij het opstellen van bepaalde officiële brieven , bezwaarschriften of formulieren.  Zij hebben kennis van studiefinanciering, pensioenen, Deutsche rente en AOW. Een gesprek met een sociaal raadsman of –vrouw kost u niets en is vertrouwelijk.

Bureau Sociaal Raadsliedenwerk (BSR) houdt op maandag- en woensdagochtend van 9:00 tot 12:00 uur een inloop-spreekuur in ’t Westhoes. U kunt op die momenten binnenlopen.
Als dit moment niet uitkomt, maak dan een afspraak met de Sociaal Raadslieden. Bel op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur met Impuls via 045 545 6351 en vraag naar Sociaal Raadslieden.

 

Tel                    : (045) 545 6351
Mail                 : impuls@impulskerkrade.nl