Skip to main content

Wat is Wij(k)West

De bewoners in West zijn ons uitgangspunt. Zij maken immers de straat, de buurten, de wijk, dit deel van de stad. Wij(k)West, voorheen coalitie Kerkrade-West, ondersteunt, wijst de weg, denkt mee in mogelijkheden en maakt samen met de bewoners het verschil rondom straat, buurt of wijk. In wijk West maken we het verschil door te doen.

Wat doet Wij(k)West

Samen met partners uit de wijk ondersteunen we bewoners uit West in allerlei situaties en diverse initiatieven, zoals buurtbarbecues, het opzetten van de moestuin bij ’t Westhoes, het verbinden van bewoners en partners in het opzetten van activiteiten en het vinden van enthousiaste vrijwilligers.

Hiervoor zijn wij op zoek naar jou!

Er is namelijk een voucherregeling beschikbaar waarvan buurtbewoners gebruik kunnen maken voor het opzetten van activiteiten, speerpunt hierbij is dat deze voor, door en met de buurt georganiseerd worden.

Wat wil Wij(k)West

Heeft u dus een geweldig plan om met uw buren of de buurt een activiteit te organiseren, dan nodigen wij u van harte uit om een beroep te doen op de voucherregeling!! Op deze manier kunnen wij helpen om uw idee te verwezenlijken.

Klik  HIER  of op het formulier om het te vergroten en te downloaden. Print het vervolgens uit en vul het in.