Michael Reijnders (Kaalheide en Heilust) en Brian Arets (Spekholzerheide, Terwinselen en Dentgenbach) zijn de wijkagenten van Kerkrade-West

We zijn verantwoordelijk voor de totale politiezorg in uw wijk. We richten ons op de aanpak van sociale problemen, overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. We werken voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in Kerkrade-West. We hebben ook contact met bijvoorbeeld de gemeente en maatschappelijke organisaties. Als het nodig is kunnen we met hen samen problemen bespreken en aanpakken.

We zijn de schakel tussen de wijk en de politieorganisatie, en voor bewoners het eerste aanspreekpunt als het gaat om openbare orde en criminaliteit in de wijk. Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in West, neem dan gerust contact op met ons.

Onze spreekuren in ’t Westhoes zijn:

Oneven weken: dinsdag 10 – 12 uur
Even weken: dinsdag 19 – 20 uur

Wij maken gebruik van onze Politie Beachflag. U kunt daardoor vanaf een afstand zien dat wij aanwezig zijn. Loop binnen en ga met ons het gesprek aan, want veiligheid is iets waar we met z’n allen verantwoordelijk voor zijn. U bent van harte welkom!

Tel: 0900 – 8844 (LET OP: bij spoedgevallen bel 112)

Mail:  michael.reijnders@politie.nl of brian.arets@politie.nl